Over Ons

Nr.1 Hair by Sabine

Welkom en wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze salon!

Onder het genot van een kopje koffie of thee begeleiden wij met liefde jouw proces naar een sprankelende coupe. Iedereen weet dat wanneer je haar goed zit, dit iets magisch met je doet. Je wordt gecomplimenteerd en voelt je toch net iets zelfverzekerder. Bij Nr.1 Hair by Sabine loop je stralend de deur uit.

Plaatje compleet​

Vooral onze föhnbehandelingen zijn populair en menig klant laat regelmatig het kapsel föhnen voor optimaal resultaat. Nr.1 Hair by Sabine kenmerkt zich dan ook als blowdry specialist. Maar we kunnen meer! Vrouwen, mannen of kinderen, iedereen is welkom. Van knippen tot kleuren en van extensions tot gepast haaradvies. Naast alle mogelijkheden rondom het haar, biedt Nr.1 Hair by Sabine ook behandelingen voor de wenkbrauwen en visagie. Om zo het uiterlijke plaatje compleet te maken.

We zien je heel graag in de salon.

Sabine

Sabine Duijneveld

Als klein meisje raakte in gefascineerd door haar en uiterlijke verzorging. Ik droomde tijdens mijn kappersopleiding en loopbaan van slechts één ding: het openen van een eigen salon.

In 2018 waag ik een sprong in het diepe en richt ik Nr.1 Hair by Sabine op. Daar combineer ik mijn passie voor haar met mijn sociale karakter. Ik luister graag naar de verhalen en wensen van de klant en zorg voor een ultiem verwenmoment.

Ik zie wat een goed gekapte coupe met een mens kan doen. Klanten verlaten zelfverzekerd en verzorgd de salon en dat geeft mij iedere keer weer voldoening.

Verder kenmerk ik mij als blowdry specialist. Föhnen is een vak apart en een mooi geföhnd kapsel geeft net dat extraatje. Veel vrouwen komen wekelijks bij mij langs voor een behandeling. Waarom? Ik zou zeggen.. probeer het eens uit!

Gelukkig heb ik veel ervaring en ga ik professioneel en kundig te werk. Daarnaast volg ik veel cursussen om de laatste ontwikkelingen uit het kappersvak bij te leren en op die manier te blijven groeien.

Met liefde ontvang ik je in mijn salon en voorzie ik je van mijn kwalitatieve haaradvies. Zo zorgen we er samen voor dat jij fris en stralend de deur uitloop.

 

Liefs, Sabine

Elise Mol

Mijn naam is Elise en sinds 1 januari 2019 ben ik voor mijzelf begonnen als gecertificeerd brow & make-up artist in de salon van Nr.1 Hair by Sabine.

Ik ben gespecialiseerd in het modelleren en perfectioneren van de wenkbrauw. Door gebruik te maken van de nieuwste wax- en verftechnieken kan ik precies kijken welke wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past. Ik vind het daarom ook belangrijk dat iedereen een uitgebreid en persoonlijk advies krijgt en dat geef ik je graag.

See you soon!

Liefs, Elise