Merken

Merken

Davines

Alle producten van Davines zijn op basis van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en gericht op specifieke haar- en hoofdhuidbehoeften. Voor de ontwikkeling van de producten gebruikt Davines 100% duurzame energie en de verpakkingen zijn van recyclebaar materiaal. Ook wordt er niet op dieren getest.

Inika organic

INIKA Organic is een natuurlijk make-up merk uit Australië ontwikkeld door Miranda Bond. INIKA gebruikt alleen de hoogste kwaliteit veilige en natuurlijke ingrediënten voor haar make-up lijn. De make-up maakt je niet alleen mooi, maar voedt en verzorgt je huid ook gelijk, dankzij hoge concentraties pure mineralen, botanische extracten en biologische ingrediënten. INIKA is een make-up merk van topkwaliteit en beschikt over het biologisch certificaat van de Organic Federation of Australia. Daarnaast zijn de producten ook nog eens vegan en halal gecertificeerd en dierproefvrij!

Davines Mask​

Mask with Vibrachrom is een innovatieve permanente crème-gebaseerde kleursysteem dat technologie gebruikt die ongekend is in de schoonheidsindustrie. Het zorgt voor een superieure, uniforme kleurenpenetratie in de haarstructuur, biedt extra glans, een hoog conditionerend effect en een uitstekende kleurduur.